Preminula zvezda filmova za odrasle FOTO

Izvor: B92, 10.Mar.2024, 10:16

Preminula zvezda filmova za odrasle FOTO

Zvezda filmova za odrasle Sofija Leone preminula je nakon što je ranije ovog meseca pronađena bez svesti u svom stanu, potvrdila je njena porodica.

Sofija Leone, kojoj je bilo tek 26 godina, pronađena je 1. marta, a bez znakova života pronašli su je članovi porodice.

Majk Romero, njen očuh, rekao je da lokalna policija još uvek istražuje uzrok njene smrti. Romero je opisao Sofiju kao voljenu ćerku, sestru, unuku, nećaku i prijateljicu.

Za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << latinoameričku glumicu se navodi da je svoju karijeru započela pre nego što je napunila 20 godina, a tokom karijere je zaradila više od milion dolara. Karijeru u pornoindustriji je počela nakon što ju je agent zapazio na jednom festivalu u Majamiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.