Preminula supruga frontmena benda Sex Pistols

Izvor: B92, 07.Apr.2023, 09:41

Preminula supruga frontmena benda "Sex Pistols"

Pevač Džon Lajdon, poznatiji kao Džoni Roten iz benda "Sex Pistolsa", objavio je tužnu vest. Naime, preminula mu je supruga Nora Forster, o kojoj se godinama brinuo jer se borila sa Alchajmerovom bolešću.

"Počivaj u miru, Nora Forster. Sa žaljenjem objavljujemo da je preminula supruga Džona Lajdona, sa kojom je bio pet decenija", navodi se u objavi na zvaničnom Tviter profilu muzičara.

Lajdon je sada pevač benda "Public Image Ltd.", a ove godine su pokušali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se takmiče na Evroviziji i predstavljaju Irsku sa pesmom Havaii, koju su opisali kao ljubavno pismo Lajdonovoj supruzi Nori, koja se bori sa Alchajmerovom bolešću, ali nisu uspeli.

Pesma govori o sećanju muzičara na jedan od njihovih najsrećnijih trenutaka tokom boravka na Havajima.

Džon je 2020. godine prvi put progovorio o svojoj supruzi Nori Forster, koja boluje od Alchajmera. Lajdon i Forster su bili u braku od 1979. godine, a on je brinuo o njoj i njenom zdravlju otkako joj je dijagnostikovana bolest.

"Za mene je ona i dalje tu. Ona je osoba koju volim, svakog minuta, svakog dana, i ona je moj život. Tužno je što ona zaboravlja neke stvari, ali svi zaboravljamo", rekao je on.

On je dodao da veruje da je njegova supruga u stalnom stanju mamurluka, da njen mozak može da prima sve manje informacija i neke jednostavno nestanu. Lajdon je tvrdio da Nora nikada nije zaboravila ko je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.