Preminula poznata influenserka u 14. godini: Nastradao i njen brat

Izvor: B92, 09.Avg.2023, 19:09

Preminula poznata influenserka u 14. godini: Nastradao i njen brat

Porodica se oglasila zvaničnim saopštenjem.

Influenserka i reperka Lil Tej umrla je u 14. godini.

Naime, uzrok smrti nije poznat, neimenovati član porodice objavio je danas na Instagramu potresnu vest, a tom prilikom su otkrili i da je njen brat preminuo.

Porodica je zamolila za privatnost zbog ogromnog gubitka, a istakli su i da je istraga još uvek u toku.

"Teška srca prenosimo razornu vest o iznenadnoj i tragičnoj smrti naše voljene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kler. Nemamo reči da izrazimo nepodnošljiv gubitak i neopisivi bol. Ovaj ishod je bio potpuno neočekivan i sve nas je ostavio u šoku. Smrt njenog brata dodaje još više nezamislive dubine našoj tuzi. Tokom ovog vremena ogromne tuge, ljubazno molimo za privatnost dok žalimo zbog ovog ogromnog gubitka, jer su okolnosti oko smrti Kler i njenog brata još uvek pod istragom. Kler će zauvek ostati u našim srcima, njeno odsustvo ostavlja nezamenljivu prazninu koju će osetiti svi koji su je poznavali i voleli", stoji u saopštenju.

Podsetimo, Lil Tej, koja je bila poreklom iz Kanade, ali se preselila u Los Anđeles, stekla je viralnu slavu na Jutjubu i društvenim mrežama nakon što je počela da postavlja video snimke 2017. godine sa samo devet godina.

Njeni kontroverzni video snimci prikazivali su je kako psuje, vređa ljude, baca gomile novca, pa čak i počinje tuče.

Ali, uprkos kritikama, Lil Tai je brzo prikupila više od 3,3 miliona pratilaca samo na Instagramu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TRAGEDIJA! Preminula popularna reperka (14), u smrt sa njom OTIŠAO I ROĐENI BRAT

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2023, 07:26

Porodica se oglasila zvaničnim saopštenjem...Influenserka i reperka poznata kao Lil Tej umrla je u 14. godini...Uzrok smrti za sada nije poznat, neimenovati član porodice objavio je sinoć na Instagramu potresnu vest, a tom prilikom su otkrili i da je njen brat takođe preminuo...Porodica je zamolila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.