Preminula gospođa Volovic iz Štrebera

Izvor: B92, 12.Nov.2014, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula gospođa Volovic iz "Štrebera"

Kerol En Suzi, glumica koja je igrala gospođu Volovic, Hauardovu majku u seriji "Štreberi" (Big Bang Theory), umrla je nakon kratke borbe s agresivnim oblikom raka.

Izvršni producenti serije Čak Lor, Stiven Molaro i Bil Predi su u zajedničkoj izjavi rekli: "Porodica serije `Štreberi` je izgubila voljenog člana smrću Kerol En Suzi, čiji urnebesni i upečatljivi glas je obeležio ulogu gospođe Volovic".

"Nevidljiv za gledaoce, lik gospođe Volovic je postao misterija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za gledaoce serije ovih osam sezona. Njen talenat s druge strane nije bio misterija, što se pokazivalo prilikom svakog njenog pojavljivanja."

"Treba reći da je ona bila konstantni izvor zadovoljstva i ljubaznosti za sve. Naše misli i duboko saučešće su sa njenom porodicom, i nedostaje nam mnogo."

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VIDEO: Preminula "gospođa Volovic" iz serije "Big Bang Theory"

Izvor: Radio 021, 12.Nov.2014

Kerol En Suzi, glumica koja je igrala gospođu Volovic, Hauardovu majku u seriji "Štreberi" (Big Bang Theory) je umrla nakon kratke borbe s agresivnim oblikom raka...Izvršni producenti serije Čak Lor, Stiven Molaro i Bil Predi su u zajedničkoj izjavi rekli: "Porodica serije `Štreberi` je izgubila...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.