Preminula bivša misica i majka dvoje dece: Plastična operacija izazvala moždani udar?

Izvor: B92, 06.Okt.2023, 08:42

Preminula bivša misica i majka dvoje dece: Plastična operacija izazvala moždani udar?

Žaklin Karijeri, bivša misica i majka dvoje dece, preminula je u 48. godini, a kao najverovatniji uzrok smrti navodi se moždani udar koji je nastao usled komplikacija nakon plastične operacije, odnosno pojave krvnog ugruška, piše Daily Mail.

Žaklin je uskoro trebalo da proslavi 49. rođendan. Operacija je obavljena 1. oktobra na neimenovanoj klinici u Los Anđelesu. Tužnu vest potvrdila je porodica.

Vest o smrti bivše misice Žaklin Karijeri stoji i na Fejsbuk stranici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Reinas Vendimiales San Rafael Mendoza".

Deca bivše misice Žaklin Karijeri, Kloi i Džulijan, bili su uz nju kada je preminula, prenose argentinski mediji. Ona je više titula lepote ponela 1996. u Argentini. Bila je u vezi sa sinom čuvenog novinara Horhea Kintane. Studirala je na National University of Lomas de Zamora u blizini Buenos Ajresa.

Uspešno je vodila prodavnicu odeće Jaquelin Carrieri Boutique, ali je tokom pandemije kovida bila prislijena da obustavi taj posao. Porodica i prijatelji opisuju je kao veoma talentovanu i prelepu ženu.

Žaklin je godinama vodila računa o stajlingu devojaka koje su se takmičile na izboru lepotu San Rafael.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Preminula bivša misica i majka dvoje dece, sumnja se da je plastična operacija izazvala moždani udar

Izvor: Luftika.rs, 06.Okt.2023

Žaklin Karijeri, bivša misica i majka dvoje dece, preminula je u 48. godini, a kao najverovatniji uzrok smrti navodi se moždani udar koji je nastao usled komplikacija nakon plastične operacije, odnosno pojave krvnog ugruška, piše Daily Mail.. Žaklin je uskoro trebalo da proslavi 49. rođendan....

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.