Premešten pas predsednika Bajdena koji je više puta ujeo agente tajne službe

Izvor: B92, 05.Okt.2023, 14:12

Premešten pas predsednika Bajdena koji je više puta ujeo agente tajne službe

Elizabet Aleksander, portparolka prve dame istakla je da je Bajdenovima veoma stalo do bezbednosti osoblja i svih drugih koji ih svakodnevno štite

Pas predsednika SAD Džozefa Bajdena, Komander, koji je više puta ujedao pripadnike tajne službe, premešten je iz Bele kuće na drugu lokaciju.

Evidentirano je ukupno 10 napada od oktobra 2022. do januara 2023. godine, a jednoj službenici je nedavno bila potrebna medicinska pomoć nakon napada i ujeda dvogodišnjeg nemačkog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovčara, prenosi Skaj njuz.

Elizabet Aleksander, portparolka prve dame Džil Bajden, potvrdila je da Komander trenutno nije u kompleksu Bele kuće i dodala da se "procenjuju naredni koraci". Ona je istakla da je Bajdenovima veoma stalo do bezbednosti osoblja i svih drugih koji ih svakodnevno štite.

"Oni su i dalje zahvalni na strpljenju i podršci američke tajne službe i nastavljaju da rade na rešenjima", rekla je Aleksanderova i dodala da Bela kuća može da bude "stresno okruženje za kućne ljubimce".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajdenov pas sklonjen iz Bele kuće posle niza incidenata

Izvor: VOA, 05.Okt.2023

Pas predsednika Amerike Džoa Bajdena, Komandant, sklonjen je iz Bele kuće nakon niza incidenata. "Komandant trenutno nije u kampusu Bele kuće dok se procenjuju sledeći koraci", izjavila je Elizabet Aleksander, direktorka komunikacija prve dame Džil Bajden, u saopštenju u sredu. Komandant je...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.