Prema rečima čuvene manekenke, pedesete zapravo izgledaju ovako FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 05.Mar.2024, 12:45

Prema rečima čuvene manekenke, pedesete zapravo izgledaju ovako FOTO/VIDEO

Poznata manekenka Hajdi Klum osvanula je na naslovnici magazina Glamur za nemačko tržište.

Jedna od najpoznatijih manekenki devedesetih za prilike fotografisanja nosila je beli bikini i krila. Autfit u kome je pozirala istakao je savršenu figuru i, naravno, bujno poprsje.

Osim u bikiniju, 50-godišnja Hajdi Klum je pozirala i u haljini modne kuće "Valentino", koja je nedavno predstavljena na Nedelji mode u Parizu u sklopu njihove nove kolekcije odevnih predmeta za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << žene.

Zanimljivo je da su se stilisti odlučili za prirodno izdanje čuvene manekenke, te je i način šminkanja bio dosta sveden. Kao što se vidi na fotografijama, minimalna količina šminke i prirodne crte lica bile su u prvom planu.

Fotke sa snimanja editorijala Hajdi Klum je objavila na svom zvaničnom Instagramu uz kratak komentar: "Ovo je 50".

Kako je izgledala, pogledajte u video-materijalu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.