Preljubnik Pike nastavlja da komentariše: Bacio bih se sa litice; Oglasila se i Šakira FOTO

Izvor: B92, 05.Apr.2023, 09:01

Preljubnik Pike nastavlja da komentariše: "Bacio bih se sa litice"; Oglasila se i Šakira FOTO

Žerar Pike progovorio je o tome kako se nosi sa porukama koje dobija od fanova svoje bivše partnerke, pevačice Šakire.

Naime, nakon njihovog prekida Šakira je objavila pesme posvećene Pikeu, a njeni fanovi stali su na njenu stranu pa su slali razne poruke Pikeu.

Fudbaler kaže da mu je teško pala reakcija javnosti na njihov prekid. "Na početku je bilo jako loše. Došlo je do tačke u kojoj bi se, da sam dozvolio da me takve stvari povrede, bacio sa litice", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Pike tokom gostovanja u emisiji Žerarda Romera.

Pike je rekao da nije hteo dopustiti da mu smetaju mišljenja ljudi na internetu.

"Moja bivša, ona je Latinoamerikanka... Nemate pojma kakve sam poruke dobijao na društvenim mrežama od njenih obožavatelja. To je divljaštvo. Ali nije me briga za sve to. Zaista. Ne poznajem te ljude. Oni nemaju živote. Nikad ih neću sresti, oni su kao roboti", kazao je Pike.

"Ne obraćajte pažnju na ono što ne možete kontrolisati", kaže.

"Ako se previše bavite tim komentarima, mrtvi ste", dodaje Pike.

Podsetimo, Pike je Šakiru prevario sa Klarom Čiom Marti, a kada je Šakira saznala, pokrenuta jje čitava saga, koja traje do danas.

Mnogi su nakon ovog intervjua, uključujući i Šakiru, optužili Pikea za ksenofobiju jer je implicirao da su Latinoamerikanci varvari, piše "Pejdž siks".

Na sve to, Šakira je dodala i da je više nego ponosna jer je Latinoamerikanka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.