Prelepi Novi Zeland

Izvor: Domino Magazin, 13.Avg.2009, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prelepi Novi Zeland

Zapanjujući snimak prirode

Imate Canon 5DII? Ok, zbilja je divan. S pravom se smejete onim "kompaktnim" i "poluprofesionalnim" nesrećama, i njihovim na propast osuđenim pokušajima da naprave iole kvalitetnu fotografiju ili snimak.

"Snimak?", pitate se vi. "Pa što bih pravio video-snimke, to je samo u nuždi, ova 'bebica' je za fotografisanje. I to kakvo", navodite vi opet na svoju vodenicu. Ali nećete izmaći. Ne ovog puta. Jer, ta vaša "bebica" i te kako ume da >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << napravi i snimak. Na primer, snimak Novog Zelanda. I to snimak Novog Zelanda koji bi bez ikakvog problema ušao u najuži izbor kadrova ako bi se ikad pravio rimejk "Gospodara prstenova". O, da. Gledajte i uživajte. I žderite se u sebi.

(Preporuka: gledajte sa isključenom HD opcijom)

Snimak Chris Bennyja

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.