Predsednik Barselone o raskidu Šakire i Pikea: Mnogo pati, treba mu pomoć

Izvor: B92, 18.Jun.2022, 14:39

Predsednik Barselone o raskidu Šakire i Pikea: Mnogo pati, treba mu pomoć

Poslednjih nedelja glavna tema u medijima je prekid veze pevačice Šakire i fudbalera Žerarda Pikea. Kako mediji pišu, do raskida je došlo zbog Pikeove preljube, a dok španski mediji spekulišu sa kim je Pike prevario Šakiru, celu situaciju je prokomentarisao i prvi čovek FK Barselona Žoan Laporta.

"Pike strašno pati. Mi imamo tu sliku kako su igrači slavni, puni novca i imaju sve što žele, ali su oni svi ljudi poput svih nas. Pike je sjajna osoba, jedan od naših kapetana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i puno je dao ovom klubu", rekao je Laporta pa dodao:

"Prolazi sad kroz mnogo toga i sigurno mu nije lako i prijatno. Pike zaslužuje podršku od navijača Barcelone, koji ne trebada čitaju sve te gluposti tabloida. On je sjajna osoba i trenutno mnogo pati. Svi mu želimo pomoći i ja ću biti prvi koji će mu dati podršku koju on zaslužuje."

Kako mediji pišu, Pikeu najteže pada činjenica što Šakira želi da se odseli iz Barselone i sa sinovima ode u Majami, gde ima kuću. Fudbaler pokušava da je uveri da ipak ostane u Barseloni.

Pike nakon raskida živi sam u jednom stanu u Barseloni, a kako španski tabloidi pišu do ranih jutarnjih časova ostaje u izlascima i tugu leči alkoholom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.