Isplivala fotka iz Čuvara plaže: Da li vam je lepša sad ili pre 25 godina? FOTO

Izvor: B92, 19.Jan.2024, 13:48

Isplivala fotka iz "Čuvara plaže": Da li vam je lepša sad ili pre 25 godina? FOTO

Danas slavna glumica ima 51 godinu i izgleda besprekorno.

Glumica Sofija Vergara i danas je u samom vrhu top-liste najlepših i najpoželjnijih žena sveta, a lepotom je očarala planetu još pre dve i po decenije.

Čim se pojavila na glumačkoj sceni postala je miljenica muškaraca i svrstavali su je među najveće lepotice. Za njom i danas uzdišu muškarci, a srce jednog od najpoželjnijih glumaca Džoa Manganijela uspela je i da osvoji. Pričali su da su među najlepšim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << parovima, ali ljubav se prošle godine, nakon osam godina braka, ugasila.

Kolumbijska lepotica je posle razvoda uplovila u vezu sa zgodnim doktorom Džastinom Salimanom, s kojim se sve češće pojavljuje u javnosti, a na društvenim mrežama su se pojavile fotografije iz vremena kada je glumila u "Čuvarima plaže", 1999. godine.

Koliko se do danas promenila, procenite sami.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.