Pre 2 meseca su zajedno navijali za Đokovića: Otkriveno zbog čega se razvodi omiljeni holivudski par

Izvor: B92, 17.Sep.2023, 08:56

Pre 2 meseca su zajedno navijali za Đokovića: Otkriveno zbog čega se razvodi omiljeni holivudski par

Brojni fanovi i dalje ne veruju da se jedan od najskladnijih parova na svetu, Hju Džekmen i Debora-Li Furnes razvode nakon 27 godina braka.

Ova vest o razvodu Hjua Džekmena je već danima jedna od glavnih tema, a svaki put kada je ovaj glumac u pitanju, mora da se provuče i pitanje njegove seksualnosti o čemu su mnogi spekulisali.

Njegova, sada bivša, supruga je nekoliko puta demantovala sve glasine, a jednom prilikom je i otkrila kako Hjua jako frustriraju takvi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navodi koji su netačni.

Inače, Hju i Debora su poznati i kao navijači najboljeg tenisera svih vremena, Novaka Đokovića, a izvor za PageSix je otkrio i koji je pravi razlog njihovog razvoda.

"To se dogodilo pre nekog vremena. Prijatelji i porodica su znali za to."

Razlog? "Deb nije često bila na probama", rekao je izvor, dodajući da ju je "čak uhvatio kako drema tokom nekih od njih".

Insajder je dalje naglasio da u raskid nije bila uključena treća osoba i da su jednostavno postali "stranci".

Podsetimo, oni su se zajedničkom izjavom zahvalili svima na razumevanju i dodali kako su gotovo tri decenije proveli u ogromnoj ljubavi, zbog čega su srećni i blaagosloveni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.