Pre 10 godina srušio internet: Otkrivena tajna ukletog selfija Holivuda? FOTO

Izvor: B92, 09.Mar.2024, 22:15

Pre 10 godina srušio internet: Otkrivena tajna ukletog selfija Holivuda? FOTO

Selfi koji je Elen Dedženeris objavila pre deset godina nosi titulu ukletog.

Na 86. dodeli nagrada Oskar voditeljka i komičarka Elen Dedženeris okupila je nekoliko slavnih lica tiokom ceremonije i zabeležila taj trenutak.

Na fotografiji su se našli Bredli Kuper, Dženifer Lorens, Meril Strip, Bred Pit, Anđelina Džoli, Džulija Roberts, Lupita Njong‘o, njen brat Džunior, Čening Tejtum, Kevin Spejsi i jedva vidljivi Džared Leto, a jako brzo je postala viralna.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Danas se mnogi šale kako je ipak objava koju je videlo dva miliona ljudi za manje od dva sata, snimljena ukletim telefonom zato što je tokom narednih godina većina zvezda sa slike doživela velike probleme.

Elen je bila na korak da zbog skandala otkaže svoj Talk Show, Bred Pit i Anđelina Džoli su imali neslavan kraj i razvod nakon kog su se sudili zbog vinograda, Meril Strip je takođe okončala svoj brak, dok su Kevina Spejsija pratile stravične optužbe za zlostavljanje.

Dženifer Lorens našla se na meti hakera koji su objavili njene golišave fotografije. Bredli Kuper se rastao od svoje partnerke Irine Šajk, a Džulija Roberts već duže vreme nije snimila dobar film.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.