Pravo letnje osveženje: Cela plaža zurila je u ženu sa najskladnijom prirodnom figurom FOTO

Izvor: B92, 24.Jul.2023, 16:53

Pravo letnje osveženje: Cela plaža zurila je u ženu sa najskladnijom prirodnom figurom FOTO

Influenserka i model Kimberli Garner uživa na letnjem odmoru u Sen Tropeu, a paparaci pomno prate svaki njen korak.

Kimberli važi za jednu od najlepših Britanki, a čari svoje lepote rado demonstrira široj javnosti. Ovog puta manekenka je fotografisana u roze bikiniju, a vitka figura bila je u prvom planu.

Fotografije 32-godišnje lepotice dospele su i do društvenih mreža, a njeni mnogobrojni fanovi nisu se ustručavali da joj udele mnoštvo komplimenata na račun >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izgleda.

"Izgleda predivno", "Ova devojka je savršena, uvek me iznova uveri u to", "Znam da joj pozadina nije veštačka, ali toliko je savršena, da izgleda kao da jeste", "Zadivljujuća je", samo su neki od komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.