Pradedi ispunili veliku želju (VIDEO)

Izvor: B92, 05.Jun.2015, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pradedi ispunili veliku želju (VIDEO)

Jedan čovek želeo je da ispuni sebi prilično dugačku listu želja pre nego što umre, a jedna od njih bila je da se automobilom “zakuca” u vrata garaže.

Porodica je Volteru Tomasu (91) pomogla da se ta neobična želja ostvari. Njegov unuk mu je nabavio automobil sa otpada, dok je drugi pronašao savršenu lokaciju – garažu koju je s prijateljima ionako planirao da sravni sa zemljom.

Pradeda je imao i navijače, među kojima suprugu doroti s kojom je u braku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 70 godina.

Nakon što je “zakucao” automobil u vrata garaže, Tomas je izjavio da verovatno ničim neće uspeti da nadmaši tu avanturu.

“Živite život punim plućima”, poručio je on.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pradedi ispunili veliku želju (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Jun.2015

Jedan čovek želeo je da ispuni sebi prilično dugačku listu želja pre nego što umre, a jedna od njih bila je da se automobilom “zakuca” u vrata garaže...Porodica je Volteru Tomasu (91) pomogla da se ta neobična želja ostvari. Njegov unuk mu je nabavio automobil sa otpada, dok je drugi pronašao...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.