Pozvonila je na vrata usred noći i posle toga je niko više nije video

Izvor: B92, 29.Avg.2018, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pozvonila je na vrata usred noći i posle toga je niko više nije video

Policija traga za misterioznom ženom koja je usred noći pozvonila na vrata kuće u Teksasu i nakon toga nestala bez traga. Ženu je snimila nadzorna kamera, a na snimku se čini kao da ona na rukama ima pokidane lisice.

Žena, sa snimka, obučena u belu majicu, je 24. avgusta u 3 i 20 noću izronila iz žbulja, prišla ulaznim vratima kuće na Sanrajz Ranču, u mestu Montgomeri, pozvonila na vrata kuće i nestala. Nakon toga, nitko je više nije video.

Jedan stanovnik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tog mesta je za Ej-Bi-Si Njuz rekao da je žena zvonila na vrata nekoliko kuća u istom komšiluku, ali je nestala pre nego su ukućani stigli da otvore vrata.

"Imam devetogodišnju ćerku i brine me to što se događa u kraju", izjavio je jedan od meštana Brenson Golson.

Policija moli sve koji bi mogli nešto da znaju o misterioznoj ženi ili koji je eventualno prepoznaju sa snimka koji kruži internetom, da jave najbližoj policijskoj stanici.

Incident je opisan kao veoma sumnjiv, a neki Teksašani su počeli da dele letke sa likom žene kako bi pomogli u potrazi za njom. Iz policije kažu da nisu primili informaciju o nestanku osobe koja bi odgovarala njenom opisu.

Policajci, u međuvremenu, obilaze kuće u okrugu i razgovaraju sa vlasnicima kuća i pregledaju snimke ostalih kamera za nadzor, ne bi li prikupili što je moguće više informacije.

Nakon što je policija objavila informaciju o ovom slučaju, pojavile su se sumnje da se radi o otmici. Neki su se pitali zašto niko nije pomogao ženi, koja je možda bežala od otmičara.

Drugi su mišljenja da je reč o Britani Barfild čiji nestanak je prijavljen nekoliko dana ranije. Ona je posledni put viđena 25. juna, a policija je za ubistvo optužila jednog 37-godišnjaka iako njeno telo nikada nije pronađeno.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

POTRAGA ZA MISTERIOZNOM AMERIKANKOM: Sa lisicama na rukama i polugola zvonila od vrata do vrata i molila za pomoć, a onda nestala bez traga! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 29.Avg.2018

Policija u Teksasu traga za misterioznom ženom koja je uzbunila stanovnike naselja u Montgomeriju.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.