Pozvali policiju u zoološki vrt Kralja tigrova: Sumnjali da su pronašli ljudske ostatke

Izvor: B92, 12.Jul.2020, 13:00

Pozvali policiju u zoološki vrt "Kralja tigrova": Sumnjali da su pronašli ljudske ostatke

Iz zoološkog vrta u Oklahomi, koji je prethodno bio u vlasništvu "zvezde" serije Tiger King, Džoa Egzotika, pozvali su policiju jer su našli nešto nalik ljudskim ostacima.

Prema TMZ-u, policijske službe su stigle nakon što su psi već na licu mesta signalizirali da su pronašli delove tela u jami za aligatore.

Tada je utvrđeno da su u pitanju ipak posmrtni ostaci male životinje (verovatno aligatora) i slučaj je proglašen zatvorenim, a psi koji su prvi nanjušili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ima nečega bili su tu zbog snimanja serije "Ghost adventures", prenosi Indepentent.

Zoološki vrt u Vajnvudu pripadao je Džou Egzotiku, koji je osuđen zbog zlostavljanja životinja i planiranja da ubije svoju suparnicu, Kerol Bejzkin. On trenutno izdržava kaznu zatvora od 22 godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.