Poznatu manekenku fotografisali dok se tuširala: Privatnost ne postoji FOTO

Izvor: B92, 19.Maj.2023, 19:21

Poznatu manekenku fotografisali dok se tuširala: "Privatnost ne postoji" FOTO

Kristina Mekginis se mnogo naljutila nakon što je snimljena potpuno naga kroz prozore svoje kuće tokom tuširanja.

Ova 35-godišnja manekenka je na svom Instagramu podelila video-snimak o šokantnom događaju. Obraćajući se fanovima, tvrdila je da je vozilo u stilu Google Eartha pet puta prošlo pored njene kuće u Češiru dok se tuširala.

"Dakle, jutros sam bila pod tušem, imala sam nekoliko poziva preko Zuma, pa sam morala da se pripremim i da izgledam sveže. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Moje roletne nisu mogle da se spuste do kraja. Ne znam šta je mačka radila dok me nije bilo", Kristina je objasnila.

Mislila je da joj to neće smetati, jer živi na privatnom posedu, ali ubrzo se iznenadila, piše Dejli mejl.

"Auto sa velikom dizalicom je prolazio, s velikom je***** dizalicom na vrhu, sa kamerom na njoj, nalik na Google Earth ili nešto slično, dok sam bila pod tušem i sve je bilo vidljivo! Trebalo bi da te obaveste pre nego što počnu da snimaju ispred tvoje kuće, zar ne?", pitala je ona.

"Kunem se bogom, prošao je pored moje kuće pet puta! Privatnost, očito, ne postoji", zaključila je odmahujući glavom.

Bivša zvezda "Real Housewives Of Cheshire" ima osmogodišnje bliznakinje Leu i Penelope, kao i petogodišnju Felisiti s poznatim TV voditeljem Pedijem Mekginisom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.