Poznato oko čega su se raspravljali Dženifer Lopez i Ben Aflek

Izvor: B92, 13.Maj.2023, 19:51

Poznato oko čega su se raspravljali Dženifer Lopez i Ben Aflek

Dženifer Lopez i Ben Aflek po svemu sudeći, nikako ne mogu da se ustale i smire strasti. Naime, slavni par ne prestaje da se svađa u javnosti i da pravi ispade, međutim čitač usana dešifrovao je njihov razgovor sa crvenog tepiha i ovo su detalji.

Prema njegovim rečima, poznati supružnici su pričali o fotografisanju odnosno kako da zauzmu najbolju pozu na crvenom tepihu. Stručnjak za neverbalnu komunikaciju rekao je da je pevačica pitala supruga da li se njen "top" nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pomerio, da li ne otkriva previše.

Nakon što su zauzeli odgovarajući pozu na crvenom tepihu, on joj je rekao: "Ne brini, dušo".

"Priđi mi bliže", rekla mu je Dženifer. "To smo mi, gotovo", rekao joj je nakon fotografisanja i poljubio, a zatim pitao da li je dobro. Nakon što mu je potvrdno odgovorila Dženifer mu je poručila da moraju da "priđu tamo".

Dženifer Lopez i Ben Aflek bili su u centru skandala i pre nekoliko meseci na dodeli Gremija u Los Anđelesu, činilo se da su se u jednom momentu posvađali a onda je on rekao da se samo šalio sa suprugom zbog voditelja Trevora Noe. Red skandala, red objašnjanja - a neko će reći opravdanja.

Brak poznatog para se za sada odvija na neobičan način, ne odaju utisak bračne idile, a sve ono što zbunjuje javnost možda uskoro dobije neko novo objašnjenje, mada su slike a i snimak rekli mnogo toga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.