Poznati reper osvojio 1.9 miliona funti i poslao poruku Tejlor Svift VIDEO

Izvor: B92, 13.Feb.2024, 09:03

Poznati reper osvojio 1.9 miliona funti i poslao poruku Tejlor Svift VIDEO

Rep zvezda Drejk (37) osvojio je impozantnih 1.9 miliona funti nakon što je podržao Kanzas Siti Čifse na Superboulu, koje je takođe podržala i Tejlor Svift. Oni su pobedili San Francisko 49erse i Drejk je imao razloga za slavlje.

Priznati umetnik poznat je po tome što ulaže ogromne sume novca na velike sportske događaje, pri čemu je UFC često meta njegovih opklada, a ovonedeljni Superboul bio je još jedna prilika da Drejk uloži veliki novac.

Slaveći nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meča, Drejk je snimio sebe kako slavi svoj dobitak i otkrio da je ostvario ogroman profit na pobedi Kanzas Sitija.

Uložio je 910.000 funti na Čifse i zauzvrat dobio 1.86 miliona funti, piše "Dejli Mejl."

Fanatik NFL-a i najveća pop zvezda današnjice Tejlor Svift, devojka zvezde Kanzas Sitija,Travisa Kelsija, bila je u Vegasu da gleda događaj i bude pored svog dečka kada je dobila veliki pozdrav i od Drejka.

"Ne mogu da se kladim protiv Sviftova (fanova Tejlor Svift)", rekao je Drejk.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.