Poznati reper izašao iz zatvora: Tamo nemate toalet, rolne papira, ništa, rupa

Izvor: B92, 06.Mar.2024, 09:02

Poznati reper izašao iz zatvora: "Tamo nemate toalet, rolne papira, ništa, rupa"

Reper Fredo pušten je na slobodu nakon petomesečnog boravka u zatvoru u Dubaiju zbog posedovanja kanabisa.

Reper je tvrdio da nije znao da ima drogu kod sebe kada je prošao obezbeđenje na britanskom aerodromu. Priznao je da je unosio svoje zalihe zbog čega je od septembra ostao u zatvoru.

Reper čije je pravo ime Marvin Vilijam Bejli otkrio je na Instagramu da se oseća "rehabilitovano“ i poručio fanovima: "Ne bojte se da dođete u Dubai. Samo ne nosite ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što ne bi trebalo da nosite i bićete dobro. Ne slušajte tračeve. Oni se lepo ophode prema vama. To će vam dati puno vremena za razmišljanje. Svi mi pravimo greške. Samo nemote ići u zatvor. Nema toaleta – ništa. Rupa u zemlji. Nema rolne papira. To se neće desiti. To je ludo. Ali počinjete da cenite život i dobre stvari koje se dešavaju“, zaključuje Fredo.

Britanski muzičar je negirao da je sakrio travu u zadnjici i osuđen je na pet godina, minimalnu kaznu za dilovanje droge u UAE. Nije objasnio kako je osuđen, ali je za upotrebu i posedovanje droge predviđena minimalna kazna od tri meseca, a čini se da je proveo pet meseci u zatvoru.

"To je bila nesreća. Nikada ne bih doneo travu u Dubai. Vraćam se muzici“, otkrio je 29-godišnjak, koji je sada prestao da puši.

"Za pet godina. Ja sam kod kuće. Greške se dešavaju. Nemojte me osuđivati - to je bila nesreća. Takođe nikada nisam stavljao travu u du*e. Uspaničio sam se i progutao ga. Ko god je rekao da sam pokušao da stavim travu u gu*u, nemojte“, kaže reper.

Ministarstvo spoljnih poslova potvrdilo je da podržava Britanca koji se nalazi u UAE i da su u kontaktu sa lokalnim zvaničnicima.

Radha Stirling, izvršna direktorka organizacije za zastupanje Detained In Dubai, govorila je za The Sun.

"Gde god je, biće u uslovima gužve, svetla će biti upaljena cele noći... potpuno poremećeno. Neće imati pristup lekovima koji su mu potrebni. Postoji i rizik od nasilja, to je zastrašujuće“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.