Poznati pevač zbog bolesti otkazao sve nastupe: Vratiću se čim budem mogao FOTO

Izvor: B92, 28.Jun.2023, 20:25

Poznati pevač zbog bolesti otkazao sve nastupe: "Vratiću se čim budem mogao" FOTO

Škotskom kantautoru Luisu Kapaldiju svojevremeno je dijagnostikovan Turetov sindrom, neurološki poremećaj koji uzrokuje nevoljne pokrete i zvukove.

Pevač je znao da će mu to i te kako ugroziti nastavak karijere, ali je nekako uspevao da izađe na kraj sa zdravstvenim problemom.

Ipak, prvi put u karijeri prinuđen je da duže bude odvojen od publike. Nažalost, otkazao je sve ranije zakazane nastupe do kraja godine.

“Nekada sam mogao da uživam u svakoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sekundi i nadao sam se da ću tokom tri nedjelje rešiti problem. Ali istina je da još uvek učim da se prilagodim bolesti i u subotu je postalo očigledno da moram da provedem mnogo više vremena da bih doveo mentalno i fizičko zdravlje u red, kako bih mogao da nastavim da radim sve što volim još dugo”, napisao je Kapaldi na Instagramu.

Teškog srca se pomirio sa situacijom.

“Svako veče da pevam za vas – to je sve o čemu sam ikada sanjao, tako da je ovo bila najteža odluka u mom životu. Vratiću se čim budem mogao”, obećao je Kapaldi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.