Poznati pevač promenio imidž: Veoma si privlačan FOTO

Izvor: B92, 08.Okt.2019, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati pevač promenio imidž: "Veoma si privlačan" FOTO

Bivši pevač grupe "One Direction" Zejn Malik iznenadio je svoje brojne obožavaoce drastičnom promenom imidža.

Zejn, koji je inače poznat po svojoj razbarušenoj kosi, na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj pozira ošišan na nulu. Iako je dobio brojne komplimente, a fotografiju je lajkovalo preko tri miliona ljudi, nekim fanovima se ova promena nije svidela.

"Ko je ovo?" pitali su se neki u komentarima, dok su drugi komentarisali kako mu ova frizura odlično >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stoji:

"Veoma si privlačan", "Da li mogu da dobijem poljubac", neki su od komentara.

Zejn je u poslednje vreme zabrinuo fanove jer se nekoliko meseci nije pojavljivao na društvenim mrežama, a retko se mogao videti i u javnosti.

Takođe nije prošlo nezapaženo da se Zejn nije pojavio ni na venčanju rođene sestre koje je održano prošlog meseca, prenosi Index.

Poznato je da je Zejn nakon raspada benda "One Direction" imao psihičkih problema, kao i da se borio sa anksioznim poremećajem, a vrlo težak period proživeo je i 2017. godine nakon raskida sa manekenkom Džidži Hadid.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.