Poznati muzičar se zamalo ugušio tokom seksa: Osećao sam kao da imam astmu

Izvor: B92, 06.Avg.2023, 12:31

Poznati muzičar se zamalo ugušio tokom seksa: "Osećao sam kao da imam astmu"

Basta Rajms se prisetio trenutka kad je vodio ljubav sa suprugom, no tada je počeo teško disati zbog debljine i jedva došao k sebi.

Američki reper Basta Rajms (51) godinama se mučio s viškom kilograma, a nedavno je u intervjuu za Men's Health otkrio je šta ga je podstaklo na veliku transformaciju tela.

Basta se prisetio trenutka kad je vodio ljubav sa suprugom, no tada je počeo teško da diše zbog debljine i jedva došao sebi.

"Ustao sam i izašao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz spavaće sobe kako se ne bi uspaničila videvši me kako jedva pokušavam da ostanem miran. Pokušavao sam da udahnem, i činilo mi se da ne ide. Osećao sam se kao da imam napad astme, a ja nemam astmu. Izašao sam iz spavaće sobe i otišao u dnevnu sobu, prisiljavajući se da udahnem, da se opustim", započeo je reper.

Pokušao je da ostane pribran i dao sve od sebe da supruga ništa ne primeti, no ipak je shvatila da nešto nije u redu.

"Hej, ovo nije osoba u koju sam se zaljubila. Moraš da smršaš. Ovo disanje me plaši. Kad sam te upoznala, nisi bio mišićav, ali bio si vitak, bio si uredan i na svom mestu. Treba mi ona osoba u koju sam se zaljubila", ispričao je Rajms šta mu je supruga rekla na njegovo stanje.

Nakon što je doživeo tegobu s disanjem, odlučio je da mora da se pokrene. Promenio je životne navike, počeo zdravije da se hrani i što je najvažnije, više se kreće. Pridržavajući se strogog režima, Basta je sa 154 kilograma pao na 115 i to u vrlo malom vremenskom periodu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.