Poznati muzičar otkrio da je godinu dana u celibatu: Ima traume od kratkih avantura

Izvor: B92, 15.Jun.2023, 22:12

Poznati muzičar otkrio da je godinu dana u celibatu: Ima traume od kratkih avantura

Britanski muzičar Kreg Dejvid na sceni je od 1999. godine, a zahvaljujući hitovima kao što su "Fill Me In", "7 Days" i "Walking away" postao je seks simbol. Pesme su se popele na vrh muzičkih lestvica, a govorile su o njegovom seksualnom životu. Avanture na jednu noć bile su mu uobičajene, ali danas tvrdi da zbog njih ima traume.

Spreman je za ozbiljnu vezu

Naime, Kreg već godinu dana apstinira od seksa i kaže da je konačno spreman za ozbiljnu vezu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Ponekad se moraš povući. Sad imam 42 godine i stvari su drugačije. Ako ne mogu da imam ozbiljne razgovore, da se smejem sa tobom kao lud, da vidim tvoju unutrašnju lepotu, onda samo ponavljam istu igru koju sam igrao od prvog dana. Ne želim to više", rekao je muzičar tokom gostovanja u The Louis Theroux Podcastu.

Priznaje da je imao kratkotrajne avanture jer se bojao da bude povređen u dugoj vezi. Kada je imao 16 godina, prisetio se, jako se zaljubio, no ta devojka mu je slomila srce.

"Nikad pre nisam osetio tako nešto. Srce mi se nekako zatvorilo", rekao je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.