Poznati i slavni kao obični smrtnici: Princ prodavao burgere, poznata pevačica konobarisala VIDEO

Izvor: B92, 03.Avg.2023, 08:08

Poznati i slavni kao obični smrtnici: Princ prodavao burgere, poznata pevačica konobarisala VIDEO

i dok su mnoge zvezde odbacile raskošan život i ozbiljno se posvetile "normalnim” poslovima, čini se da njihovim stopama neće krenuti princ Vilijam, Lana Del Rej i Dejvid Leterman.

Ali mora da je bilo nezaboravno iskustvo za obožavaoce da ih uslužuju neka od najvećih imena današnjeg sveta šoubiznisa

Iako imaju dovoljno novca na svom bankovnom računu da više ne moraju lično da kroče u prodavnicu ili rade za tezgom restorana na "normalnom“ poslu kao "normalni“ >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ljudi, u poslednje vreme nije retkost da vidite poznate ličnosti noseći kecelje radeći poslove koje niko drugi nikada ne bi očekivao od njih.

Nagrađivani hamburgeri

Na primer, obožavaoci kraljevske porodice bili su prilično iznenađeni kada su u nedelju videli princa Vilijama kako deli vegetarijanske hamburgere sa zajednicom za kuvanje sortirane hrane.

Pljeskavice koje je prodavao napravljene su od sastojaka koji su osvojili nagradu "The Earthshot", inicijativu koju je pokrenuo sam princ Vilijam još 2020. godine, a koja "traži izvanredna rešenja za najveće svetske ekološke izazove“.

U nedelju je na Jutjubu objavljen snimak na kome se vidi kako naslednik britanske krune građanima deli hamburgere, a uz to se upustio u "pravi posao” i sam pravio hamburgere na bazi krompira začinjenog belim lukom, đumbirom i čilijem, serviranim u lepinji, iz kamiona parkiranog u Londonu. A da budućeg monarha niko nije očekivao u toj ulozi, govore i izrazi lica četiri mušterije koje su ostale otvorenih usta kada su ugledale princa sa hamburgerima u rukama. U jednoj sceni koja se može videti na Jutjubu, princ Vilijam, obučen u svetloplavu košulju, okreće se da posluži hamburger nekim iznenađenim obožavaocima, govoreći im: "Odmah stiže".

Posetioci "Waffle House"-a u Alabami bili su podjednako iznenađeni kada su prošlog meseca za pultom videli hvaljenu pevačicu Lanu Del Rej. Pevačica, čije je pravo ime Elizabet Grant, nosila je prepoznatljivu plavu uniformu lanca restorana sa jarko žutom etiketom sa imenom, služeći kafu i primajući porudžbine sa velikim osmehom na licu. Iako još nije jasno zašto je Lana u toj smeni bila u restoranu, rado je odvojila malo vremena od posla i fotografisala se sa iznenađenim fanovima u restoranu.

Prošle nedelje, korisnik Tvitera je objavio snimak pevačice dok radi u restoranu, a snimak je odmah postao viralan. U njemu se čuje muški glas koji upozorava vlasnika mobilnog telefona koji je snimao da ne sme da snima bez dozvole, ali izgleda da nije upao u nevolje jer je pevačica delila i pomenuti snimak na svojim društvenim mrežama. Iako nije saopštila razloge svog angažmana u restoranu, na snimku je potvrdila da je to ona.

Iznenađeni navijači

Još jedna zvezda sa keceljom prošlog meseca bio je proslavljeni američki voditelj Dejvid Leterman. Obožavaoci su ga uhvatili u lokalnoj prodavnici u Ajovi, kako stoji iza pulta sa keceljom.

"Nikada ne znate na koga ćete naleteti dok kupujete u Haj-Viju", napisali su na zvaničnom sajtu prodavnice, uz fotografiju na kojoj menadžer sa osmehom slaže namirnice. Ipak, razlozi njegovog angažmana u toj radnji ipak su poznati. Naime, kako je to jedina preostala samostalna radnja u okruženju, menadžer je želeo da podrži ovu vrstu poslovanja i u znak svoje pomoći dobio je kecelju.

"Proveo sam dosta vremena u prodavnicama u Indijanapolisu i ovo je jedina preostala nezavisna prodavnica. Ako je moguće, želeo bih da vratim nešto marketinškom timu", rekao je menadžeru prodavnice u videu koji je podelio na Instagramu. Menadžer je, sa osmehom na licu, mušterijama dodavao namirnice sa rafova, a zatim ih pakovao u kese na kasi.

I dok su mnoge zvezde odbacile luksuzan život i ozbiljno se posvetile "normalnim” poslovima, poput glumca Dilana Sprousa, koji je otvorio sopstvenu pivaru i Sare Mišel Gelar, koja je pokrenula prehrambenu kompaniju, čini se da su princ Vilijam, Lana Del Rej i Dejvid Leterman neće krenuti njihovim stopama. Ali mora da je bilo nezaboravno iskustvo za fanove da ih uslužuju neka od najvećih imena današnjeg sveta šoubiznisa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.