Poznati glumac preminuo u 43. godini, pre smrti ostavio poruku

Izvor: B92, 22.Avg.2018, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati glumac preminuo u 43. godini, pre smrti ostavio poruku

Islandski glumac Stefan Karl Stefanson, koji je igrao zlikovca Robija Rotena u animiranoj seriji za decu "Lazy Town", preminuo je u 43. godini od raka.

Islandski glumac Stefan Karl Stefanson, koji je igrao zlikovca Robija Rotena u animiranoj seriji za decu "Lenji grad", preminuo je u 43. godini od raka.

Najpoznatiji je po toj ulozi u "Lenjom gradu", seriji koja je snimana od 2004. do 2014. godine, javlja BBC.

Stefansonu je najpre 2016. godine dijagnostifikovan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kancer pankreasa, koji je, kako je kasnije rekao, odstranjen operacijom.

On je često informacije o napretku u lečenju delio sa svojim fanovima na društvenim mrežama, gde je u martu objavio da se kancer vratio i da se ne može operisati.

"Tek kada vam kažu da ćete uskoro umreti tada shvatite koliko je život kratak. Vreme je najvažnija stvar u životu, jer se nikada ne vraća. Bilo da ga provodite u rukama voljene osobe ili sami u zatvorskoj ćeliji, život je ono što od njega napravite. Veliki san", napisao je on tada na Tviteru.

Glumac Stefan Karl Stefanso iza sebe je ostavio suprugu Stenijun Olinu i četvoro dece - tri ćerke i jednog sina.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Preminuo glumac i otac četvoro dece

Izvor: Mondo, 22.Avg.2018

Islandski glumac koji se proslavio ulogom zlikovca u crtaću za decu, preminuo je u 44. godini od raka...Islandski glumac Stefan Karl Stefanson, koji je igrao zlikovca Robija Rotena u animiranoj seriji za decu "Lenji grad", preminuo je u 44. godini od raka...Najpoznatiji je po toj ulozi u "Lenjom gradu",...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.