Poznati glumac preminuo u 22. godini: Estetska operacija ga koštala života FOTO

Izvor: B92, 25.Apr.2023, 11:42

Poznati glumac preminuo u 22. godini: Estetska operacija ga koštala života FOTO

Mladi glumac Sent Von Koluči preminuo je nakon što je prošao desetak plastičnih operacija tokom godinu dana kako bi izgledao kao pevač BTS-a Jimin.

Mladić je preminuo rano u nedelju u 22. godini u bolnici u Južnoj Koreji zbog komplikacija posle najnovije procedure, rekao je njegov PR Erik Blejk za Dejli mejl.

Van Koluči se preselio iz Kanade u okviru korejske popularne muzike K-pop 2019. godine u potrazi za karijerom u industriji zabave. U subotu je otišao na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << operaciju, ovog puta zbog uklanjanja implantata vilice koje je imao prošlog novembra. Posle operacije, za koju je očigledno znao da je rizična, piše Page Six, Van Koluči je dobio infekciju i na kraju je morao da bude intubiran. Umro je nekoliko sati kasnije.

"Veoma tragično i veoma nesrećno“, rekao je Blejk, dodajući da se njegovom klijentu nisu dopale njegova veoma četvrtasta vilica i brada jer je mislio da su preširoke.

U poslednjih 12 meseci, Von Koluči je potrošio 220.000 dolara na 12 operacija, uključujući, između ostalog; zatezanje lica, operacija nosa, podizanje očiju, podizanje obrva i smanjenje usana.

"Bio je veoma nesiguran u pogledu svog izgleda", objasnio je Blejk i dodao da je Van Koluči posebno "nezadovoljan" svojim licem. U "originalu" glumac je imao tamnoplavu kosu i plave oči, bio je visok 183 centimetra i težak 82 kilograma.

"Bilo mu je veoma teško da dobije posao u Južnoj Koreji i osećao se veoma diskriminisano zbog svog zapadnog izgleda“, navodi publicista.

Prema Blejku, Von Koluči je snimio korejsku dramsku seriju od osam epizoda pod nazivom !Pretty Lies“, prvobitno nazvanu „Cogimar“, u kojoj je igrao Jimina, 27-godišnju K-pop zvezdu BTS-a.

Blejk je rekao za Dejli mejl da je serija, koja je bila u produkciji od juna do decembra 2022, trebalo da bude emitovana na striming servisu u SAD u oktobru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.