Poznati glumac ogolio dušu: Dadilja me seksualno zlostavljala kada sam imao 10 godina

Izvor: B92, 19.Okt.2023, 10:52

Poznati glumac ogolio dušu: "Dadilja me seksualno zlostavljala kada sam imao 10 godina"

Američki glumac Džon Stamos ogolio je dušu pred svetskom javnošću i otkrio da je u detinjstvu preživeo seksualno zlostavljanje i to od svoje dadilje.

Glumac, koji se proslavio u filmu "Puna kuća", u svojim memoarima "Da si mi rekao" otkrio je da je bio seksualno zlostavljan kao dete.

"Sećam se toga kroz maglu. Uvek je bilo tu, ali sam ga spakovao i zatvorio, kao što ljudi obično rade ", rekao je glumac za Pipl magazin.

"Nije bilo potpuno agresivno, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne znam. Ali nije bilo dobro. Pretvarao sam se da sam mrtav samo da to prestane", rekao je glumac.

Glumac je u svojim memoarima objasnio da je imao 10 ili 11 godina kada se dogodilo zlostavljanje, te dodao da je u to vreme taj incident zadržao za sebe.

"Nisam trebao da se nosim sa tim osećanjima“, rekao je.

On tvrdi da je bilo neophodno da napiše knjigu kako bi shvatio težinu tog incidenta.

"Mislim, znao sam, to je uvek bilo podsvesno i toliko se zalažem za žrtve zlostavljanja. Uvek sam se pomalo sećao toga. Uvek je bilo tu, ali sam to potiskivao kao i većina ljudi", rekao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.