Poznati glumac odbranio suprugu od napadača VIDEO

Izvor: B92, 05.Jul.2019, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati glumac odbranio suprugu od napadača VIDEO

Poznate glumce novinari svakodnevno presreću na ulicama u želji da snime neki datalj iz njihovog privatnog života. Naviknut da ga stalno proganjaju paparaci, Hju Grant je oteo telefon od žene da bi odbranio svoju suprugu Anu Elizabet Eberstin.

Pedesetosmogodišnji glumac je zgrabio telefon iz ruke ženi, jer je presrela njegovu suprugu, ne dozvolivši joj da prođe. On je video da drži telefon u ruci i da snima i pomislio da je u pitanju paparaco.

Kasnije se ispostavilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je napao rukovodioca komunalnog preduzeća "Ama" Lujzu Melaru.

Ona nije prepoznala čak ni slavnog glumca Granta, a kamoli njegovu suprugu.

Lujza Melara je samo radila svoj posao, snimala je kako u sred prestonice radnici jednog restorana nelegalno bacaju smeće u nedozvoljenom delu.

Na snimku se čuje deo razgovora, gde se, najverovatnije, Lujza obraća radnicima: "Izvinite? Šta to radite? Pa baš lepo. Glupaci...", prenosi britanski Metro.

"Ne podmeći nogu ispred moje žene", čuo se muški glas sa britanskim akcentom, verovatno Grantov, nakon čega kameru rukom blokira kameru na telefonu.

Lujza Melara je rekla za italijanski portal Republiku da je Grant stajao iza nje kad je u jednom trenutku uzeo njen telefon.

"Uzela sam ga nazad, na šta je on rekao da uopšte nisam pristojna", objasnila je.

Ona je odgovorila isto, a ubrzo se umešao njen kolega koji je objasnio ko je ona i da je zapravo došlo do nesporazuma.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SKANDAL U RIMU: Holivudski šmeker SPOPAO ženu i OTEO joj telefon

Izvor: Story, 05.Jul.2019

Mislivši da ga proganjaju paparaci, britanski glumac Hju Grant  u Rimu je oteo telefon od nepoznate žene da bi odbranio svoju suprugu Anu Elizabet Eberstin. Pedesetosmogodišnji glumac je zgrabio telefon osobi koja je presrela njegovu suprugu i nije joj dozvolila da prođe. On je iznerviran pomislio...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.