Poznati DJ upucan nakon što je odbio da nastavi da pušta muziku FOTO

Izvor: B92, 19.Jul.2023, 17:31

Poznati DJ upucan nakon što je odbio da nastavi da pušta muziku FOTO

Mario DJ, poznati muzičar, bio je zadužen za dobar provod na zabavi u nedelju, pozivajući svoje prijatelje u Bar do Branco, a na svom Instagramu je obećao da će "svirati samo najbolje“.

Međutim, kada je odsvirao svoju poslednju pesmu, nisu svi bili raspoloženi da se muzika završi, pa je grupa muškaraca počela da ga muči da nastavi.

Oni su dosađivali di-džeju da nastavi da pušta muziku i tenzije su ubrzo počele da se rasplamsavaju kada je odbio njihov >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zahtev.

Očevici su ispričali kako je banda počela da se svađa sa umetnikom u usponu, pre nego što je on želeo da ode svojoj kući.

Dok je išao ka svom imanju u Santo Antonio de Padovi, najmanje dvojica muškaraca su ga pratila pre nego što su u mraku napali DJ-a.

Naime, Mario DJ je izvučen iz svoje kuće pod pretnjom pištoljima i navodno su ga nasilnici odveli u udaljenu oblast Alto do Moro, a zatim ubili iz vatrenog oružja.

Oni koji su se našli na istoj zabavi su kasnije policiji identifikovali jednog od osumnjičenih koga su uočili na zabavi kako se svađa sa di-džejem. Rekli su policajcima da ih je čovek upozorio da će ih ubiti ako se usude da ga prijave.

Osumnjičeni je pobegao prema Minasu, ali su ga policajci uhapsili u Estrela Dalvi. Takođe su priveli i jednog od njegovih drugara koji se krio na istoj adresi. Policija je kasnije saopštila da je treći muškarac vezan za ubistvo DJ-a uhapšen na nepoznatoj lokaciji. Istraga se nastavlja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.