Poznata glumica otkrila detalje iz svog kreveta: Mislite za mene da sam čudna...

Izvor: B92, 04.Dec.2023, 09:29

Poznata glumica otkrila detalje iz svog kreveta: "Mislite za mene da sam čudna..."

Britanski mediji pišu da su Britanci poznati po tome što vole životinje, ali da niko ne može biti veći ljubitelj od zgodne glumice Kejt Bekinsejl (50).

Naime, njen mačak Klajv uginuo je u junu u 19. godini, a ona još uvek tuguje za njim. Otkrila je da joj toliko nedostaje da svaku noć spava s njegovim pepelom.

Ovo je otkrila kada ju je obožavatelj pitao da li je njena mačka kremirana ili sahranjena.

"Kremirana, i mislite za mene da sam čudna, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ja spavam sa njegovim malim kovčegom u krevetu svake noći", odgovorila je ona.

Objavila je i seriju fotografija sa stvarima i ljudima koji su je utešili i podigli raspoloženje. Jedna od fotografija prikazuje Klajvov portret okružen svećama.

Bekinsejl je redovno obaveštavala svojih 5,6 miliona pratilaca na društvenim mrežama o ludostima svog sivo-belog Persijanca. Kada je umro, Kejt je bila shrvana.

"Moje srce je apsolutno i potpuno slomljeno. Svaki deo moje kuće oseća se kao da bi trebalo da bude tamo“, napisala je ona.

Ova velika ljubiteljka mačaka dobila je Klajva kao mače. Svake godine bi ga tematski ukrašavala za Božić i Noć veštica, a često su imali i usklađene modne kombinacije.

U nastavku pogledajte samo delić njihovog odnosa dok je Klajv još bio živ.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.