Poznata glumica otkrila: Ko je bolji u krevetu - Bred Pit ili Ben Aflek?

Izvor: B92, 11.Maj.2023, 22:55

Poznata glumica otkrila: Ko je bolji u krevetu - Bred Pit ili Ben Aflek?

Gvinet Paltrou i Ben Aflek su navodno bili u vezi od 1997. do 2000. godine.

Međutim, niko nije ni pomislio da će Marvelova zvezda posle dve decenije spomenuti svog bivšeg i to dok je govorila o tome ko je od njenih bivših bolji u krevetu.

Ben Aflek je trenutno oženjen sa Dženifer Lopez, nakon što su prošle godine obnovili svoju romansu. Što se tiče Gvinet Paltrou, ona je bila udata za Krisa Martina sa kojim ima dvoje dece. Upravo zato mnoge je šokiralo kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je iznenada progovorila o Benovim veštinama u krevetu.

U podcastu Call Her Daddy, Gvinet Paltrou je odogovrila na pitanje vezano za to ko je bolji u krevetu, Ben Aflek ili Bred Pit Na to je Paltrou u suštini rekao da su oba dobra, ali na različite načine. Ona je rekla:

"To je zaista teško reći. Zato što je Bred bio ljubav mog života, postojala je velika hemija između nas, dok je Ben bio tehnički odličan. Ne mogu da verujem da moja ćerka ovo sluša."

Glumica je takođe otkrila da se obojica jako dobro ljube.

Pojavljujući se na The View, Dženifer Lopez je naizgled dala odgovor na izjavu Gvinet Paltrou o njenom suprugu Benu Afleku. Pop zvezda je razgovarala o njegovim sposobnostima kao oca, a ne o njegovim veštinama u spavaćoj sobi.

"On je neverovatan tata. Natera mi suze na oči. On je zaista najbolji tata kojeg sam ikada videla. Toliko se trudi da me ponekad uči kako da komuniciram sa decom."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.