Poznata glumica o detaljima intimnih scena sa Džejsonom Momoom: Mislila sam da nisam vredna

Izvor: B92, 14.Avg.2023, 09:10

Poznata glumica o detaljima intimnih scena sa Džejsonom Momoom: "Mislila sam da nisam vredna"

Emilija Klark je jedna od glumica koje su obeležile kultnu seriju Igra prestola. Ova serija je lansirala brojna poznata imena u sam vrh Holivuda.

Emilija Klark je svoju ulogu dobila sa samo 23 godine, a iako je bila sa ograničenim iskustvom, odlično se snašla u ulozi Deneris Targerijan.

"Iskustvo je bilo tako veliko i tako sveobuhvatno i definisalo me u tom trenutku mog života", izjavila je Emilija.

Kako je otkrila u jednom potkastu, posebno joj je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << teško da snima intimne scene sa Džejsonom Momoom, jer kada je prihvatila ulogu, nije znala da će morati da bude gola ispred kamere.

“Prihvatila sam posao, a onda su mi poslali scenarije, a ja sam ih čitala, i rekla sam, oh, tu je kvaka! Nikad pre nisam bila na filmskom setu kao što je bio taj, a morala sam biti gola pred svim tim ljudima, i nisam znala šta je trebalo da učinim niti šta se od mene očekivalo. Bez obzira na to, bilo golotinje ili ne, provela sam tu prvu sezonu misleći da nisam vredna", rekla je ona.

Klarkova je ispričala kako joj je Džejson bio velika podrška, imao je strpljenja i sve vreme tokom snimanja brinuo o njoj, na čemu mu je Emilija zahvalna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.