Poznata glumica doživela nekoliko spontanih pobačaja: Prošla sam kroz velike gubitke

Izvor: B92, 25.Okt.2023, 20:39

Poznata glumica doživela nekoliko spontanih pobačaja: "Prošla sam kroz velike gubitke"

Rejčel Bilson, 42-godišnja glumica otkrila je kako je prošla kroz bolnu traumu pre nego što je uspela da dobije ćerku u čast Nacionalnog meseca trudnoće i svesti o gubitku novorođenčadi.

U podkastu "Broad Ideas“, Bilsonova je otkrila da je pretrpela nekoliko pobačaja pre nego što je dočekala svoju ćerku 2014.

"Prošla sam kroz spontane pobačaje i to je zaista veliki gubitak“, rekla je ona tokom intervjua sa autorom Libi Vajntraub.

Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << hit serije "The O.C." otvorila je ovu tešku temu dok je sa Vajntraubom razgovarala o knjizi "Ona je rođena: reči gubitka i oslobođenja“, u kojoj se detaljno opisuje autorovo traumatično iskustvo sa mrtvorođenom decom. Bilsonova je, kako prenosi Pejdž Siks, takođe istakla da je važno da se trudnice ponekad menjaju kada je u pitanju porođaj.

"To je jedna od najvećih tema o kojima pričam kada su trudnoća i porođaj u pitanju. Sećam se da sam u to ušla sa stavom da sam otvoren za sve. Kao, da li želim epiduralnu? Ne! Volela bih da probam bez ali ako mi zatreba, da li ću je uzeti? O da, hoću. Oduvek sam znala da ću ići u bolnicu jer sam se tako osećala sigurnije, ali i u tome sam bila otvorena za sve mogućnosti", objasnila je glumica, uz napomenu da je važno da počnete da "prepuštate kontrolu“ tokom procesa planiranja. Bilsonova je pokrenula svoj podkast prošle godine i često poziva goste da razgovaraju o tabu temama kao što su neplodnost, postporođajna depresija, ženski seksualni nagon i još mnogo toga. Godine 2014. glumica je sa bivšim partnerom, glumcem Hejdenom Kristensenom, dobila ćerku Brajara Rouz, koja sada ima osam godina.

Par, koji je bio zajedno skoro 10 godina, objavio je da se rastaje tri godine kasnije. Bilsonova je otvoreno govorila i o poteškoćama koje imaju samohrane majke kada su u pitanju veze.

"Razgovarala sam sa jednim tipom pre nekoliko meseci. Kad god sam odgajao svoju ćerku, on mi nikada nije hteo da je prati ili pitao više o njoj“, rekla je Bilsonova u podkastu "Viall Files“ Nika Viala 2019. godine, dodajući da ona nije voljna da trpi bilo koga ko ne pokazuje interesovanje za svoje dete.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.