Poznat i uspešan: Niste znali da je ovo sin Aleksandra Berčeka FOTO

Izvor: B92, 24.Maj.2022, 12:04

Poznat i uspešan: Niste znali da je ovo sin Aleksandra Berčeka FOTO

Aleksandar Berček, po mnogima jedan od naših najboljih glumaca svih vremena, otac je četvoro dece. Iz prvog braka sa Svetlanom ima sina Nikolu i ćerku Milicu, dok je u drugom braku sa Anom dobio ćerku Minu i sina Miloša.

Kao i slavni otac, niko od njih ne voli da se privatno eksponira u javnosti.

Ipak, ime tridesetsedmogodišnjeg Nikole privuklo je pažnju na odjavnoj špici serije "Tajna vinove loze", a gledaoci su se zapitali da li je zvučno prezime slučajnost >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ili je reč o sinu Aleksandra Berčeka.

Nikola Berček dugo je deo filmskog sveta, doduše iza kamera. Po zanimanju je scenograf, a bavi se i produkcijom.

Kako se navodi na sajtu Imdb, bio je deo ekipe brojnih filmova i serija: "Profesionalac", "Jagodići", "Ulica lipa", "Kordon", "Pad u raj", "Smrdljiva bajka", "Ivkova slava"...

Poštovaocima alternativne muzičke scene Nikola Berček poznat je još od 2004. godine, kada je postao gitarista grupe "Autopark".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.