Pozirala sa ćerkama: Da li verujete da je među njima razlika više od 40 godina?

Izvor: B92, 04.Dec.2018, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pozirala sa ćerkama: Da li verujete da je među njima razlika više od 40 godina?

Nekadašnji supermodel Kristi Brinkli već godinama izaziva divljenje zbog mladolikog izgleda.

Bila je glavno lice magazina Sports Ilustrejted, a danas ova 64-godišnja žena izaziva puno pažnje jer izgleda neverovatno mladoliko.

Tako Kristi nije imala problem da stane rame uz rame sa svojim ćerkama za naslovnu stranicu magazina „Footwear News“.

32-godišnja Aleksa Rej Džoel i 20-godišnja Sejlor Brinkli Kuk zajedno su sa poznatom majkom bile savršen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trio za magazin.

Neverovatna je činjenica da je između Sejlor i Kristi razlika 44 godine razlike, a njih dve izgledaju kao drugarice.

Kristi iz braka sa muzičarem Bili Džoelom ima ćerku Aleksu koja je pevačica i tekstopisac, a iz braka sa arhitektom Piterom Halsejem Kukom dobila je ćerku Sejlor koja je sa 15 godina počela da se bavi manekenstvom.

Kristi ima i sina Džeka Parisa Taubmana kojeg je dobila u braku sa Ričardom Taubmanom.

Ovako je za magazin Kristi opisala svoje ćerke:

"Aleksa je uvek bila pravi devojčurak. Kada je bila mala samo je želela da nosi haljinice i ukrase u kosi. Sejlor je potpuno drugačija. Ona će pronaći nekoliko komada odeće koje voli i nosiće to iznova i iznova. Mnogo je praktična.“

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.