Povukla se iz javnosti pre više od 20 godina, evo kako danas izgleda prva pevačica grupe Zana (FOTO)

Izvor: BKTV News, 18.Jul.2018, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povukla se iz javnosti pre više od 20 godina, evo kako danas izgleda prva pevačica grupe "Zana" (FOTO)

Nije je bilo u medijima više decenija, a jedan od najpopularnijih bendova čije hitove i dan danas pevate dobio je ime upravo po njoj.

Reč je Zani Nimani, prvoj pevačici grupe "Zana", koja je osamdesetih slovila za veliku pop zvezdu i jednu od najvećih seks simbola na prostorima bivše Juge.

Na vrhuncu popularnosti, tačnije 1985. godine napustila je čuveni bend, da bi godinu dana kasnije objavila solo album "Noćas pevam samo tebi".

Nekad i sad: Deset >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << fotografija poznatih glumaca pre nego što su postali poznati (FOTO)

Nakon toga povukla se s muzičke scena, spakovale kofere i odselila se u Kanadu, gde i danas živi sa suprugom Đorđem Šiškinim i ćerkom Teom. Mnogi su, nakon što su se posle više od 20 godina pojavile njene fotografije, prokomentarisali da Nimanijeva izgleda nikad bolje.

Ono što je primetno jeste da vlasnica hita "Dodirni mi kolena" danas ima kratku crvenu kosu, a i liniju na kojoj bi joj mnogo mađe koleginice pozavidele. Mediji pišu da i danas voli da zapeva, ali samo u krugu prijatelja, kao i da se zarekla da se više nikada neće profesionalno baviti muzikom.

INSTANEWS: Tamara Dragičević “prevarila” supruga, Slaven Došlo otkrio ko mu je ukrao srce

Diploma Pravnog fakulteta u Beogradu pomogla joj je da obezbedi sebi i porodici ugodan život u inostranstvu, a prema pisanju medija nakon odlaska iz Srbije zaposlila se u jednoj firmi koja se bavi menadžmentom.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.