Povratak u školu uz Vulkančić knjige – do 50% na odabrane dečje naslove

Izvor: B92, 23.Avg.2023, 11:20

Povratak u školu uz Vulkančić knjige – do 50% na odabrane dečje naslove

Srećan početak nove školske godine Vulkančić će poželeti svim malim radoznalcima, genijalcima i maštovnjacima sjajnim popustima na odabrana dečja izdanja.

Edukativne knjige, enciklopedije i priručnici, vežbanke, omiljeni dečji romani sada su dostupni po cenama sniženim do čak 50%. Idealan poklon za svako radoznalo dete potražite na sajtu vulkancic.rs i iskoristite neodoljive popuste. Uz to, dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Odabrane Vulkančić knjige po sniženim cenama potražite klikom na link, a mi vam preporučujemo nekoliko najprodavanijih naslova koje do 31. avgusta po fantastičnim cenama možete kupiti na Vulkančićevoj onlajn-akciji.

Upustite se u neverovatnu avanturu uz Supervežbanku sa brojnim zanimljivim aktivnostima, zadacima i stranama za crtanje i bojenje. Ova knjiga je idealna za razvijanje sposobnosti rešavanja problema, usmeravanje pažnje, vežbanje memorije i unapređivanje motornih veština.

Edukativna knjiga Pametni prozorčići: Ljudsko telo nudi mališanima mogućnost da uče o ljudskom telu na interaktivan način. Kako bi otkrili zanimljive informacije organima, čulima i anatomiji čoveka uopšte, mališani treba da otvore prozorčiće, ispod kojih će ih čekati mnogo novih saznanja.

Dečja enciklopedija: Planeta Zemlja će vam pomoći da odgovorite na najčešća pitanja o svetu koji vas okružuje. U ovoj knjizi pronaći ćete fantastične činjenice, neverovatne fotografije, ilustracije i jasna objašnjenja i obogatiti svoje opšte znanje.

Crni Lepotan je jedan od dragulja Vulkančićeve edicije Klasici svetske književnosti za decu, koju čine pažljivo odabrana književna ostvarenja najznačajnijih dečjih pisaca. Premda je knjiga namenjena školarcima, čitalački užitak u njoj će pronaći i stariji čitaoci koji se rado vraćaju delima koja nikada ne zastarevaju.

Neka vaši mališani nauče da pišu brojeve na lak i zabavan način. Uz Edukativni blok: Brojevi uvežbaće poteze pisanja prateći strelice, a pri dnu svake stranice čeka ih po jedan broj koji treba da napišu više puta.

Pozivamo vas da posetite sajt vulkancic.rs i potražite knjige kojima će se i vaši mališani rado vraćati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.