Povratak Supermena u 21.30

Izvor: B92, 16.Jan.2013, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Povratak Supermena" u 21.30

Bioskop 92 večeras prikazuje film “Povratak Supermena”. Najveća legenda među superherojima ponovo sa nama! Čovek od čelika se vraća da zaštiti svet od uništenja!

Pet godina od tajanstvenog nestanka Supermena, kriza u svetu dostigla je vrhunac. Kriminal u Metropolisu je porastao, a tome treba dodati i destruktivne planove zloglasnog Leksa Lutora, koji je pobegao iz zatvora koristeći se Supermenovim tajnama.

Luis Lejn, novinarska zvezda Dejli Planeta i Supermenova >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ljubav života, nije se predala kad je Supermen otišao bez reči. Čak je osvojila Pulicerovu nagradu za tekst “Zašto svetu ne treba Supermen”. Kada Čovek od čelika shvati da je Zemlja jedini pravi dom koji je imao, on ponovo preuzima ulogu zaštitnika slobode i pravde.

U pokušaju da zaštiti svet koji voli od kataklizmičnog uništenja, Supermen kreće u epsku avanturu spasenja koja će ga voditi od dubina okeana do dalekog neistraženog svemira.

Film “Povratak Supermena” je iz 2006. godine, režiju potpisuje Brajan Singer, a glavne uloge igraju Brendon Raut, Kevin Spejsi i Kejt Bosvort.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.