Potvrđeno: Igrit i Džon Snou su ljubavnici u stvarnom životu

Izvor: B92, 02.Feb.2016, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno: Igrit i Džon Snou su ljubavnici u stvarnom životu

Njihova romansa u seriji “Igra prestola” tragično je okončana, ali glumci koji tumače likove Igrit i Džona Snoua i dalje su u ljubavi i to u stvarnom životu.

Zvezde “Igre prestola” Kit Harington i Rouz Lesli primećeni su na ulicama Los Anđelesa s rukom u ruci, a fotografisan je čak i njihov poljubac.

Oni su se upoznali na snimanju HBO serije i igrali su partnere u četvrtoj sezoni.

Kit i Rouz nikad nisu potvrdili da su u vezi, ali se već dugo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šuška o toj mogućnosti.

Nakon što je napustila “Igru prestola”, Rouz je igrala u “24: Live Another Day” i “The Last Witch Hunter”.

Od “smrti” Džona Snoua u petoj sezoni, spekuliše se da li je Kit Hantington zaista završio sa “Igrom prestola”, ili i dalje ima posao. To ćemo saznati u šestoj sezoni, koja počinje u aprilu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Potvrđeno: Igrit i Džon Snou su ljubavnici u stvarnom životu

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Feb.2016

Njihova romansa u seriji “Igra prestola” tragično je okončana, ali glumci koji tumače likove Igrit i Džona Snoua i dalje su u ljubavi i to u stvarnom životu...Zvezde “Igre prestola” Kit Harington i Rouz Lesli primećeni su na ulicama Los Anđelesa s rukom u ruci, a fotografisan je čak i...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.