Potresna objava bivše devojke Miloša Bikovića: Imala sam izliv krvi u mozak FOTO

Izvor: B92, 29.Nov.2021, 18:01

Potresna objava bivše devojke Miloša Bikovića: "Imala sam izliv krvi u mozak" FOTO

Ruska plesačica Arina Vološina, bivša devojka poznatog glumca, podelila je sa pratiocima na Instagramu detalje zdravstvenog problema sa kojim se suočila pre nekoliko meseci.

Ona je priznala da je u aprilu ove godine imala krvarenje u mozgu i da je nakon ovog zdravstvenog problema prekinula karijeru.

"Teško je ukratko opisati šta se dogodilo. Mnogo je pitanja u mom srcu. Ali ova potraga vam daje priliku da naučite nešto novo i još više cenite sve što imate: >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << veru, unutrašnju snagu, srce, dušu - ono glavno što je uvek uz vas i koje će vas izvući iz svake situacije. Na moju veliku žalost, želja da se vratim na parket nije podržana najvažnijom mogućnošću – zdravljem. U aprilu ove godine imala sam krvarenje u jednom od delova mozga, koje je pratila nepodnošljiva glavobolja, loša koordinacija, vrtoglavica. Ispostavilo se da je početna dijagnoza pogrešna, a propisano lečenje je bilo netačno. Pokušala sam da živim normalnim životom, verujući da sve nije tako teško, navikavajući se na simptome: držala sam časove, trenirala, radila, planirala nešto novo. Vreme je izgubljeno. Sada je glavna preporuka lekara: da se izbegne recidiv u bliskoj budućnosti bez velikih opterećenja i da se nastavi sa praćenjem, ali da mogu početi postepeno da se vraćam u normalan život. Naravno, ne kako bih želela, na takmičenja i intenzivne treninge, ali ipak da budem u igri", napisala je Arina Vološina.

"Smisao ovoga što se sada dešava sa mnom je da naučiš da preispitaš, da živiš ono što ti se desilo, da postaneš drugačiji, a da ne izgubiš sebe. Za mene je ovo vreme bilo usko povezano sa sposobnošću da osetim i doživim širok spektar emocija. Govorim sada o tajni koja je u svakoj kreativnoj osobi, ali koju ne možete da trenirate, stimulišete, koju možete samo pronaći u sebi. I naučila sam ovu životnu lekciju: posle nekog vremena, zahvaljujem za sve još većom snagom. Lako je sve napisati o umoru, stresu, ali ponekad signali tela mogu biti i o nečem ozbiljnijem: problemi sa koncentracijom pažnje, vidom, formulisanjem misli, reakcijama - anksiozni simptomi. Ne znam šta će biti, kakav će biti moj profesionalni put, potrebno je vreme i novi pregledi", dodala je plesačica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.