Izvor: Nezavisne Novine, 02.Avg.2016, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potrebno vam je 10 minuta i 2 sastojka da preporodite svoju kosu

Suva kosa najveći je neprijatelj svake žene. Da bi se riješile iskrzalih krajeva i kvaliteta dlake koja je poput slame, dame koriste različite preparate, ne bi li sebi olakšale i dobile fantastičan izgled.

Međutim, šamponi, balzami za kosu, različta ulja mogu samo jednokratno da pomognu. Zato je najvažnije da same naprave nešto što će se nalaziti na njihovoj polici i što će preporoditi kosu zauvijek.

Suva i iskrzana kosa, naročito poslije ljeta i slanog >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << mora, pravi je suparnik ženskog pola. Žene bi joj rado rekle zbogom, a samo jedna maska im u tome može pomoći.

Maslinovo, ricinusovo ulje i med prava su blagodet za svačije vlasi.

Kada jednom budete napravili ovu bombu, budite sigurni da ćete zauvijek imati svilenu, mekanu i glatku kosu. Budite spremne da će svaka vaša drugraica tražiti vaš savet!

Za oporavak kose potrebno vam je SAMO 10 minuta!

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.