Potpuno je promenila izgled da bi izbegla dug od 4 miliona dolara

Izvor: B92, 30.Jul.2017, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpuno je promenila izgled da bi izbegla dug od 4 miliona dolara

Jedna sredovečna Kineskinja drastično je promenila svoj fizički izgled podvrgnuvši se plastičnoj operaciji kako bi izbegla vraćanje ogromnih dugova.

Pedesetdevetogodišnja Žu Nađuan iz Vuhana u centralnoj Kini dobila je izvršnu presudu suda u tom gradu da vrati ogromne dugove u vrednosti od 25 miliona juna, odnosno 3,71 miliona američkih dolara.

Umesto toga, ona je odlučali da sa potpuno izmenjenim izglednom započen novi život u gradu Šenžen na jugu Kine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Ipak, sredinom jula, policija joj je ušla u trag i potom uhapsila, pošto je ona prethodno bila u bekstvu putujući vozovima velike brzne po Kini.

"Bili smo zapanjeni. Izgledala je kao žena tridesetih godina i razlikovala se od fotografija koje smo imali", izjavio je jedan policajac za agenciju Sinhua.

Žu Nađuan je priznala da je koristila tuđe bakovne kartice i lične karte drugih ljudi.

I plastičnu operaciju platila je "pozajmljenim" kreditnim karticama.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ŽENA KOJA JE UMALO POBEDILA BANKU Nije mogla da vrati kredit, uradila plastične operacije, policija je našla zbog 1 kobne greške

Izvor: Piplmetar.rs, 31.Jul.2017, 09:34

Jedna žena je umalo pobedila banku da ne bi vratila kredit. Nije imala novca da vrati, pa je uradila plastične operacije. Policija ju je našla zbog jedne kobne greške.. Jedna Kineskinja podvrgla se plastičnoj operaciji da bi izbegla vraćanje kredita od oko 3,7 miliona dolara.. Posle presude suda...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.