Postoji more džepnih Venera, ali samo jedna može zaista da ponese tu titulu FOTO

Izvor: B92, 20.Jun.2023, 11:46

Postoji more džepnih Venera, ali samo jedna može zaista da ponese tu titulu FOTO

Pevačica Kajli Minog nedavno se pojavila ispred medijske kuće "Bravo" na Menhetnu, a svu pažnju je privukla njena odevna kombinacija.

Australijska pop-zvezda je za tu priliku ponela kožni kombinezon u crvenoj boji koji je savršeno uparila sa salonkama u istoj boji. Izdanje je upotpunila jednostavnom frizurom i nežnom šminkom.

Može se reći da džepna Venera i u 56. godini izgleda zanosno, odnosno, što je starija – sve je lepša.

Podsetimo, Kajli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Minog popularnost je stekla sa samo 12 godina kada se pojavila u hit seriji "Susedi". Slava koju je stekla u rodnoj Australiji bila je samo početak njene uspešne umetničke karijere.

Muzički počeci vezuju se singl "The Loco Motion" koji je zapravo obrada hita Litl Iv, a koji je Kajli obezbedio prve redove britanske pop liste.

Kajli Minog se na svetskoj muzičkoj sceni izdvojila glasom, jedinstvenim muzičkim stilom, ali i autentičnim plesnim pokretima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.