Posrnula glumica posle mnogo godina želi da se vrati na film

Izvor: B92, 28.Nov.2018, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posrnula glumica posle mnogo godina želi da se vrati na film

Bila je jedna od najvećih dečjih i tinejdžerskih filmskih zvezda, glumeći u serijama "Sve to" (All that) i "Amandin šou" (The Amanda Show), ali je onda upala u problem i nestala sa scene.

Ona je Amanda Bajns, koja se proslavila filmovima "Šta devojka želi" i "Ona je muško" koji su bili tinejdžerski hitovi 2006. godine. Danas kaže da se izvukla iz pakla depresije.

Amanda je rekla da joj je film "Ona je muško", u kojem glumi devojku prerušenu u dečka kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrala fudbal i upala u fakultetski fudbalski tim "izazvao teško psihičko stanje na četiri do šest meseci".

"Bila sam u dubokoj depresiji jer mi se nije sviđalo kako sam izgledala kad sam glumila muškarca. Nikad to nikome nisam rekla", kaže Amanda (32), prenosi I njuz.

Ona je u to vreme glumila da ima poremećaj ponašanja da bi joj psihijatar prepisao lek aderal.

"Definitivno sam zloupotrebljavala taj lek", rekla je i dodala da je negde pročitala da je odličan za mršavljenje.

Tokom snimanja filma "Hall Pass" 2010. godine, žvakala je taj lek u svojoj prikolici jer je verovala da će je tako brže "udariti". Na kraju više nije bila u stanju da zapamti svoj tekst.

Kako kaže, kad god bi se videla na ekranu, poludela bi jer je mislila da je debela, a potom je napustila snimanje filma. Isto je napravila i na snimanju filma "Easy A".

Kao i mnoge dečje zvezde, Amanda je u jednom trenutku pukla pod pritiskom slave i odrastanja pod reflektorima.

Pre šest godina uhapšena je jer je vozila pijana, a godinu dana kasnije prisilno su je hospitalizovali nakon što je zapalila marihuanu u dvorištu nepoznate porodice. U to vreme je imala i česte ispade na društvenoj mreži Fejsbuk na kojoj se otvoreno svađala sa koleginicama.

Nekoliko poslednjih godina potpuno se povukla iz javnosti, nije radila u Holivudu, a više je nema ni na društvenim mrežama. Trenutno je studentkinja na Modnom institutu dizajna i prodaje u Los Anđelesu i očekuje da će da diplomira početkom sledeće godine.

Sanja, kako kaže, da pokrene svoju modnu liniju, ali i poručuje da želi da se vrati glumi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.