Poslušajte kako peva Žizel (VIDEO)

Izvor: B92, 03.Sep.2013, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslušajte kako peva Žizel (VIDEO)

Najplaćeniji supermodel na svetu oprobala se i u pevanju.

Nije nikakvo čudo što je Žizel Bindšen live jesenje kampanje H&M, ali ova 33-godišnja mama osim zanosnim telom, njihovu kolekciju promoviše i glasom.

Video koji je modna kuća objavila prikazuje brazilsku manekenku u muzičkom studiju dok peva: „Boy, I want to be with you, all of the time“.

Kampanja zvanično počinje 12. septembra, a pesma „All Day And All Of The Night“ biće dostupna na sajtu kompanije i iTunesu, a deo prihoda ide u dobrotvorne svrhe.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Poslušajte kako peva Žizel (VIDEO)

Izvor: B92, 03.Sep.2013

Najplaćeniji supermodel na svetu oprobala se i u pevanju...Nije nikakvo čudo što je Žizel Bindšen live jesenje kampanje H&M, ali ova 33-godišnja mama osim zanosnim telom, njihovu kolekciju promoviše i glasom...Video koji je modna kuća objavila prikazuje brazilsku manekenku u muzičkom studiju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.