Poslato pismo stiglo tek posle 15 godina: Da je bila kazna, sigurno bi bila uručena VIDEO

Izvor: B92, 25.Okt.2019, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslato pismo stiglo tek posle 15 godina: "Da je bila kazna, sigurno bi bila uručena" VIDEO

Šapčanin Milan Stefanović svedok je jednog neobičnog događaja o kom priča cela Srbija. Na njegovu adresu stiglo je pismo poslato pre 15 godina.

Iako se danas ne seća pošiljaoca koji je poštu poslao iz Novog Sada, kaže da je sadržaj pisma vredelo čekati deceniju i po.

Prvo se, kaže, začudio kada mu je stigao paket sa otkupom u vrednosti od 1600 dinara, iako ništa nije naručio. Pravo iznenađenje je usledilo kada je otvorio koverat.

"Začudio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam se kako je tako tanak koverat, a vredi 1.600 dinara. Pismo je bilo zaprljano, ali kad sam ga otvorio, baš sam se iznenadio. Video sam fotografije sa svojim sportskim prijateljima", rekao je i dodao da je sebe jedva prepoznao iz vremena kada je bio sportski sudija.

Fotografija je nastala 7. jula 2004. godine, poslata je, kaže, već narednog dana i stigla tek nakon decenije i po.

"Da je bila neka prekršajna kazna, sigurno bi bilo uručeno mnogo pre, ne bi me čekala 15 godina", našalio se Stefanović.

Pogledajte video-snimak:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.