Posetite Beogradsku tvrđavu preko aplikacije Cultural Place

Izvor: B92, 30.Mar.2020, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posetite Beogradsku tvrđavu preko aplikacije "Cultural Place"

Iz Javnog preduzeća "Beogradska tvrđava" podsećaju sve ljubitelje ovog prostora, kao i one koje nisu bili u prilici da posete kompleks od izuzetnog značaja, da mogu "prošetati" Tvrđavom i čuti zanimljive priče o njoj na mobilnoj aplikaciji Cultural Places.

Aplikacija je potpuno besplatna i jednostavna za korišćenje. Preuzima se na tzv. "pametnim" telefonima, na Google Play ili App Store.

Osim tekstova o Tvrđavi i objektima na njoj, sadrži i audio-zapise o >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 29 tačaka i to na šest jezika: srpski, engleski, nemački, ruski, turski i kineski.

Sa Beogradskom tvrđavom i zanimljivim pričama o njoj,svi zainteresovani mogu se upoznati i kroz tekstove koji se objavljuju na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram, na stranicama ove institucije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.