Poruke poslate sa telefona dečka nestale Nemice posle napada su uznemirujuće: Pljujem na tebe

Izvor: B92, 13.Okt.2023, 13:30

Poruke poslate sa telefona dečka nestale Nemice posle napada su uznemirujuće: "Pljujem na tebe"

Nekoliko uznemirujućih poruka navodno je poslato sa telefona koji pripada dečku Šani Luk, devojke koju je oteo Hamas u Izraelu i čija je sudbina i dalje nepoznata.

Šani Luk i njen dečko Orion Ernandez Radouk iz Meksika bili su na muzičkom festivalu u blizini granice sa Gazom, kada je Hamas napao 7. oktobra.

Prema pisanju The Sun, Radouk se isto vodi kao nestao i strahuje se da je u zarobljeništvu.

List navodi da su sa njegovog telefona poslate poruke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na arapskom, među kojima se nalazi "Pljujem na tebe" i "Proklet da si", kao i zavet da "oslobodi Palestinu" i učini je "slobodnom od cionista", prenosi Telegraf.

I sudbina Šani Luk je takođe nepoznata, iako je njena majka Rikarda Luk rekla ranije ove nedelje da je dobila dokaz da je njena ćerka i dalje živa.

Nakon napada Hamasa na društvenim mrežama se pojavio zastrašujući snimak na kojem se navodno vidi polugolo telo devojke na kamionu, okruženo militantima, zbog čega se posumnjalo da je ubijena.

Međutim, njena majka Rikarda je nakon toga rekla da je dobila reč da je njena ćerka živa ali sa ozbiljnom povredom glave i da je u teškom stanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SA NJENIM POLUGOLIM TELOM PARADIRALI HAMASOVCI Sad sa telefona njenog dečka stižu stravične poruke: Proklet da si, pljujem na tebe

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2023

Uznemirujuće poruke poslate sa telefona dečka nestale Nemice posle napada Hamasa..Šani Luk (22) je nemačka tatu-umetnica koju je oteo Hamas u Izraelu i čija je sudbina nepoznata, a sada se pojavio niz uznemirujućih poruka koje su navodno poslate sa telefona koji pripada njenom dečku...Ona i njen...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.